ir. architect Bart Lefevere

 

liersesteenweg 32 , B-2570 duffel

T:  0496/28.84.72
E:  info@lef-architect.be

onze diensten

onze diensten

Voor ons begint een sterk ontwerp steeds met een goede dialoog. Eerst bespreken we samen uitvoerig uw wensen, behoeften en budget. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Daarna leggen we de grote lijnen van uw woning en interieur vast in een voorontwerp. Dit voorontwerp werken we later uit tot gedetailleerde plannen of teksten om zo een goede basis te hebben voor de aanbesteding van het dossier.

Zo’n op voorhand afgerond dossier is ook handig voor het verdere verloop van de werffase. Het voorkomt immers dat er ter plaatse nog lastminutebeslissingen moeten worden genomen.

Tijdens de realisatie van uw ontwerp houden wij u steeds op de hoogte van de vorderingen via tussentijdse meetings. Bovendien is er een doorgedreven werfopvolging. Zo kunnen we de aannemers helpen met een efficiënte uitvoering van het project en snel bijsturen.

Om het project voor iedereen overzichtelijk te houden worden alle betrokken partijen, planningen, opmerkingen en foto’s tot slot ook opgenomen in gedetailleerde werfverslagen.

portfolio

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze meest recente projecten.

portfolio

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze meest recente projecten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?