ir. architect Bart Lefevere

 

liersesteenweg 32 , B-2570 duffel

T:  0496/28.84.72
E:  info@lef-architect.be

over ons

over ons

ir. architect Bart Lefevere

Bart Lefevere studeerde in 2000 af als Burgerlijk Ingenieur Architect aan de KU Leuven.

Na zijn technische opleiding en tal van stages bij moderne architectenbureaus specialiseerde hij zich in hedendaagse woningen met aandacht voor esthetiek en energiezuinigheid.

Ons doel is om uw droomwoning te realiseren op een bouwgrond met eigen specifieke kwaliteiten, en dat binnen uw vooropgesteld budget.

Voor ons begint een sterk ontwerp steeds met een goede dialoog. Tijdens verschillende meetings bespreken wij uw wensen, behoeften en budget tot in de kleinste details.

Zo bouwen we samen een sterk dossier op. Daarmee kunnen we de aannemers nauwgezet opvolgen, hen bijstaan tijdens de realisatie van uw ontwerp en u ook op de hoogte houden van de vorderingen.

Indien u dat wenst geven wij ook het interieur van uw woning vorm. Dat kan gaan van keukens, badkamers, trappen tot zelfs deuren, smeedwerk en verlichting.

Om deze kwalitatieve werkwijze te garanderen zijn wij hoofdzakelijk werkzaam in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Wilt u een droomwoning en/of -interieur op maat? Aarzel niet om ons te contacteren. Klik hieronder voor een overzicht van onze diensten.

portfolio

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze meest recente projecten.

portfolio

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze meest recente projecten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?